17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παπαθεοδώρου: «Δεν έχουμε μείνει στον αγώνα πρωταθλήματος»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε το εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με το Λαύριο στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός της Ένωσης ξεκαθάρισε τα σημαντικά σημεία του αγώνα και παράλληλα τόνισε ότι δεν έχει μείνει η ομάδα του στην ήττα από το συγκεκριμένο αντίπαλο σε αναμέτρηση για την Basket League.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Το αυριανό ματς είναι νοκ άουτ. Μας δίνει την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδος. Γνωρίζουμε και σεβόμαστε, και μάλιστα πάρα πολύ, το Λαύριο. Η αποτελεσματικότητά του στα τελευταία ματς είναι τέτοια, που μας κάνει ν’ αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι για μας.

Η συγκέντρωση, η πειθαρχία και η μεγάλη επιθυμία για τη νίκη, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη του ματς.

Δεν υπάρχει στο μυαλό μας το αποτέλεσμα του αγώνα Πρωταθλήματος. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε μείνει εκεί... Είναι το αυριανό, ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Είναι αγώνας πρόκρισης Κυπέλλου, όπως είπαμε. Δεν χωρά αμφιβολία, λοιπόν, ότι είναι πιο σημαντικό ματς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ