21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παπαθεοδώρου: «Δείξαμε ποιοι είμαστε» (vid)

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου φάνηκε ευχαριστημένος από το πώς έπαιξε η ΑΕΚ σε σημαντικό βαθμό παρά την ήττα, με τον Έλληνα τεχνικό να επισημαίνει πως υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ελέγξαμε το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό. Αν εξαιρέσουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, είχαμε καλή λειτουργία. Στο τέλος είχαμε κάποια άστοχα ελεύθερα σουτ. Λεπτομέρειες. Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια και δείξαμε την ποιότητά μας ως ομάδα.

Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Οι έδρες δεν υπάρχουν πλέον, ούτε ο κόσμος. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και αυτό μας στεναχωρεί».

«Το ποτήρι είναι... μισοάδειο»

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη του. Έγινε ένα πολύ καλό ματς και για τις δύο ομάδες. Το κομβικό σημείο για εμάς ήταν τα επιθετικά που πήρε ο Παναθηναϊκός. Ήμασταν εμφανώς καλύτεροι σε όλα τα άλλα. Αλλά τα ριμπάουντ έδωσε το πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό. Είχαν 11 επιθετικά το ημίχρονο και εμείς 5 συνολικά. Εκτός από μεγάλα καλάθια που έβαλε ο Νέντοβιτς είχαμε ελέγξει το ρυθμό του αγώνα. Περιορίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο αυτό το κομμάτι, αλλά οι λεπτομέρειες και τα εύκολα καλάθια που χάσαμε μα στέρησαν την νίκη. Κάναμε καλή προσπάθεια, δείξαμε το επίπεδό μας, αλλά είμαστε απογοητευμένοι γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Για το αν βελτιώνεται η ΑΕΚ μέσα από αυτό το ματς: «Είναι πως το βλέπει ο καθένας. Εμείς είμαστε στεναχωρημένοι. Θεωρώ και είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα ο Παναθηναϊκός. Έχει ποιότητα, φανέλα, ιστορία. Και είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε. Είμαστε ΑΕΚ δείχνουμε την ποιότητά μας και το ποτήρι είναι μισο...άδειο».

Για τις τελευταίες φάσεις: «Το ματς ήταν στους 4 πόντους, είχαμε γυρίσει, είχαμε 2 βολές με έναν παίκτη που σουτάρει καλά. Ο Παναθηναϊκός δεν έβλεπε καλά το καλάθι. Θα είχαμε την ευκαιρία για μια καλύτερη επίθεση. Έπιασε πανικός τους παίκτες. Συμβαίνουν αυτά. Θα έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα τις φάσεις. Μας στοίχισαν πάρα πολύ οι μικρές λεπτομέρειες. Οι βολές του Κιθ, του Γιόνας και τα χαμένα λέι απ. Στη σούμα μετράνε πάρα πολύ».

Για τις απουσίες που είχε η ΑΕΚ και για τον Μωραΐτη: «Ήταν καθοριστικός για τις επιθέσεις μας και είχε καλή αμυντική παρουσία. Δεν έχει μεγάλη εμπειρία και είχε πολύ καλή εικόνα. Και ο Γκίκας και ο Μωραΐτης έκαναν πολύ καλή δουλειά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ