23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Αφιερωμένη στον Ματσιούλις”

Η ΑΕΚ αγωνίστηκε στην Πυλαία και πήρε τη νίκη από τον ΠΑΟΚ μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στην παράταση και με το buzzer beater νικητήριο σουτ του Κιθ Λάνγκφορντ. Ο προπονητής της Ένωσης όμως, Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε κι έναν άλλο παίκτη στο μυαλό του: Τον Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος πριν από δύο μέρες έχασε τον πατέρα του.

"Είναι ένας παίκτης που δίνει τα πάντα για την ομάδα, μας στεναχώρησε το όλο γεγονός και του αφιερώνουμε τη νίκη".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε συνολικά στην παρουσία και την προσπάθεια της ομάδας του: "Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν, παρά τους τραυματισμούς, απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα. Όπως και για την αντίδρασή τους όταν ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που ακολουθούν".

Ένας ακόμη παίκτης απασχόλησε τον Παπαθεοδώρου, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Ο λόγος για τον Μάρκους Σλότερ, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια της σημερινής αναμέτρησης, θα υποβληθεί αύριο (14/3) σε εξετάσεις: "Αναγκαστήκαμε να παίξουμε υπό συνθήκες που δεν είχαμε παίξει. Γίναμε προβλέψιμοι, αλλά προσαρμοστήκαμε στην παράταση, ανοίξαμε το γήπεδο και φτάσαμε στη νίκη. Πιέσαμε στην μπάλα, αλλά όχι συνέχεια, εξαιτίας του μικρού rotation λόγω των απουσιών. Πρέπει να γίνει και μια συντήρηση δυνάμεων. Υπάρχουν συνεχόμενοι αγώνες και δεν είναι εύκολο".

Από τις δηλώσεις του δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και το όνομα του Κιθ Λάνγκφορντ, του ανθρώπου που σφράγισε τη νίκη με τρίποντο στο τέλος της παράτασης: Εείναι ο ηγέτης της ομάδας. Γι' αυτό και ήταν αυτός που πήρε την τελευταία επίθεση. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Οι έμπειροι παίκτες μας δίνουν αυτό που χρειάζεται η ομάδα, τώρα που ταλαιπωρούμαστε από τραυματισμούς. Για την ώρα καλύπτουμε έτσι τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά δεν θα ξέρω αν αυτό θα λειτουργήσει σε βάθος χρόνου".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ