24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Από το ρόστερ θα καλυφθεί το κενό του Σαντ Ρος”

Ο αγώνας της Τρίτης με την Μπαντίρμα είναι κομβικός για την προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλό της στο BCL, ειδικά μετά την ήττα από την Αντβέρπ την περασμένη εβδομάδα. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε γι' αυτόν, αλλά το ενδιαφέρον στη media day εστιάστηκε κυρίως στην αποχώρηση του Χάουαρντ Σαντ Ρος, αλλά και τη νέα προσαρμογή που αναμένεται να γίνει στο ρόστερ:

«Πλησιάζουμε στο τέλος της φάσης των ομίλων. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και δεν υπάρχει επιστροφή. Πρέπει να κάνουμε καλή εμφάνιση, να πάρουμε τη νίκη και να μείνουμε πρώτοι», είπε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ. 

Και σε ό,τι αφορά την αποχώρηση του Σαντ Ρος, τόνισε: «Όλοι γνωρίζουμε τη σπουδαιότητα που είχε ο Σαντ Ρος στην ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστούμε πλέον στα νέα δεδομένα. Μέσα από το ρόστερ να βρούμε λύσεις και με γνώμονα αυτό να καλύψουμε το κενό. Θέλουμε οι παίκτες μας να κάνουν ένα βήμα μπροστά και όλοι έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν για να καλυφθεί το κενό».

Αναφορικά με την απόκτηση γκαρντ, που επίκειται, και το μέλλον του Μάριο Τσάλμερς, ο προπονητής της Ένωσης ήταν λακωνικός: «Είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Μπαντίρμα. Δεν υπάρχει απόφαση. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις και θα ενημερωθείτε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ