23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Αν υπάρχει στήριξη, ο σύλλογος θα ορθοποδήσει”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Χολαργού. Στάθηκε σε Χάτσερ και Τζόουνς, αποκαλύποντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο δεύτερος, μίλησε για το οικονομικό, αλλά και το μέλλον που μπορεί να έχει η ομάδα.

"Μετά από ένα μήνα επιστρέψαμε στο Πρωτάθλημα και μετά από 15 μέρες σε επίσημο παιχνίδι. Το σημαντικό για εμάς ήταν η νίκη που θα μας βοηθήσει να βρούμε ρυθμό, να φτάσουμε σε ένα επίπεδο να παίζουμε όπως πριν 15 μέρες για να έχουμε ανάλογη συνέχεια στη σεζόν. Είχαμε απέναντι μας μία καλή και οργανωμένη ομάδα που έδειξε κάποια πράγματα στο τέλος του παιχνιδιού. Δεν έσπασε και το πάλεψε, παίζοντας σκληρή άμυνα γιατί είναι μία από τις καλύτερες ομάδες σε αυτό. Εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη καθαρού μυαλού. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε”.

Ο Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στη συνέχεια στα προβλήματα που υπήρχαν στην προετοιμασία της ομάδας του ενόψει της αναμέτρησης με τον Χολαργό: "Η πραγματικότητα είναι ότι η πρώτη προπόνηση έγινε παραμονή αγώνα. Ήταν δύσκολο να παίξουμε χωρίς προπονητικό ρυθμό και ήταν δεδομένο ότι θα μας επηρέαζε κάποια στιγμή. Ενόμυχα χαλαρώσαμε και πιστέψαμε ότι τελειώσαμε το παιχνίδι. Δεν είχαμε τη διάρκεια που θα θέλαμε".

Σε ότι αφορά τα προβλήματα που υπάρχουν και αφορούν κυρίως το οικονομικό κομμάτι, τόνισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση: "Υπάρχει η αισιόδοξη πλευρά, έχουμε πάρει ουσιαστικό μήνυμα, όχι μόνο στα λόγια και στην πράξη. Μακάρι να μετουσιωθεί και σε κάτι μεγαλύτερο για την ομάδα, που είναι το πιο σημαντικό. Εμείς είμαστε επαγγελματίες, αλλά για την ομάδα είναι σημαντικό να χτίσει την επόμενη μέρα της. Είναι πιο σημαντικό από μία πρόκριση ή τη συμμετοχή σε έναν τελικό. Η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να κυνηγήσει μεγάλους στόχους. Αν υπάρχει η στήριξη θα μπορέσει ο σύλλογος να ορθοποδήσει και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εξήγησε και την απουσία του Χάτσερ: "Ο Χάτσερ δέχτηκε χτύπημα χθες στην προπόνηση, δεν θεωρήσαμε ότι είναι σημαντικό, το βράδυ επιδεινώθηκε και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Θα κάνει εξετάσεις, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι σημαντικό, αλλά δεν μπορούσε να παίξει".

Και στην συνέχεια απάντησε σε σχετική ερώτηση για τον Τζόουνς: "Ο Τζόουνς είναι διαφορετική περίπτωση. Θέλω να τον συγχαρώ γιατί ζούσε μέσα στο συνολικό οικονομικό πρόγραμμα και παράλληλα το πρόβλημα με τα γόνατα του. Έπαιξε σαν γηγενής παίκτης που έπαιξε από μικρός στον ΠΑΟΚ. Αύριο θα ξέρουμε αν θα συνεχίσει μαζί μας ή αν θα πρέπει να χειρουργηθεί. Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε τον Πέτεγουεϊ αλλά δεν είναι εύκολο. Δεν λύθηκαν το προβλήματα από τη μία μέρα στην άλλη γιατί κάποια θέματα παραμένουν. Μην πάμε από τη μία άκρη στην άλλη. Θα πρέπει να έχουμε μία πορεία συγκεκριμένη και σταθερή".

Όσο για τις έντονες δικές του αντιδράσεις στον πάγκο; Ήταν αρκετά λακωνικός: "Εκνευρίστηκα, γιατί πήγε στους έξι η διαφορά".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ