25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: «Αντιδράσαμε σωστά στις δύσκολες στιγμές»

Νικητής σε ένα ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι βγήκε ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας την Μπουγιουκσεχίρ με 86-81. Μετά το τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας του "δικέφαλου" ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε τον απολογισμό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας, ένα πολύ καλό τεστ. Το επίπεδο του παιχνιδιού ήταν υψηλό όπως και το επίπεδο της σκληράδας και της έντασης ήταν πολύ μεγάλο . Τα παιδιά πέτυχαν ότι θέλαμε πολύ καλά. Κάναμε καλή εμφάνιση για μεγάλο διάστημα. Αντιδράσαμε σωστά σε όλες τις δύσκολες στιγμές . Ολοκληρώσαμε ένα τουρνουά που ήταν σημαντικό για να δείξουμε τον χαρακτήρα που προσπαθούμε να δείξουμε σαν ομάδα και σε δεύτερη φάση θα έλεγα την λειτουργία σε άμυνα και επίθεση».

Για το πως επιστρέφει η ομάδα από την Προύσα: «Επιστρέφει με καλύτερο χαρακτήρα και καλύτερη χημεία. Κάθε φορά που μία ομάδα ζει 4-5 μέρες σε ένα ξενοδοχείο ,σίγουρα οι σχέσεις χτίζονται και γίνονται καλύτερες και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το τι ξεχώρισε στο τουρνουά:  «Αυτό που θέλαμε είναι να παίξουμε σε υψηλό ρυθμό και στην άμυνα και στην επίθεση. Με την Γκαζιαντέπ δεν το πετύχαμε. Στα επόμενα δύο φιλικά είχαμε υψηλό επίπεδο έντασης και ενέργειας. Ταυτόχρονα και κάποιες καλές συνεργασίες και κάποιες προσωπικές φάσεις που όμως χρειάζεται χρόνο για να πούμε ότι είμαστε σε καλό επίπεδο».

Για τον Τρις: «Ο Τρις έχει την ενέργεια και την ένταση. Μας βοήθησε αρκετά και στις δύο πλευρές. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει πολλά παραπάνω. Και ποιοτικά χαρακτηριστικά και να αντιληφθεί τον ρολό που θέλουμε στην ομάδα».

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή την στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε η ομάδα να βρει τα πατήματα της, να βρει την χημεία της, να βρει τον ρυθμό της. Δεν θα έλεγα ότι είναι προτεραιότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σίγουρα περνάει από το μυαλό μας ότι θα πρέπει να προετοιμαστούμε γιατί είναι το πρώτο ματς και σίγουρα είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ