26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας…”

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ την Αντβέρπ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν φανερό πως ήθελε να αφήσει πίσω του τις κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και ειδικά το πατατράκ στο Ρέθυμνο, προσδοκώντας σε μια νέα αρχή. Στη media day που διοργάνωσε η ΚΑΕ προσπάθησε να μετριάσει τις κακές εντυπώσεις που αφήνει εσχάτως η ομάδα πάνω στο παρκέ και υποστήριξε πως για την ώρα δεν ασχολείται με το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ:

"Η ομάδα παίζει παιχνίδι κάθε τρεις μέρες και πρέπει να αφήνει πίσω της ό,τι συμβαίνει. Έχουμε μπροστά μας το τρίτο παιχνίδι στην Ευρώπη. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να νικήσουμε.

Το κλίμα μεταβάλλεται ανάλογα την εμφάνιση και το παιχνίδι, αλλά αυτό πρέπει να διαρκεί λίγο, είτε είσαι ενθουσιασμένος είτε όχι. Αυτό πρέπει να είναι το κλίμα, υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, εμείς πρέπει να επανέλθουμε στις καλές".

Ερωτηθείς για το αν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στο ρόστερ, απάντησε: "Αύριο έχουμε παιχνίδι και είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα. Επιστρέφουν οι δύο τραυματίες μας και ελπίζω να παρουσιαστούμε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι όλοι μαζί. Δεν ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Συνεχίζουμε την δουλειά. Αν και όταν υπάρξει κάτι, θα έχετε ενημέρωση. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, είμαστε εδώ και δουλεύουμε για να βρούμε τον σωστό ρυθμό και την σωστή κατεύθυνση".

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε τις εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων: "Όταν κερδίζεις στην Χάποελ για 38 λεπτά ή όταν ελέγχεις το ματς με το Περιστέρι για 39 λεπτά, δεν μπορείς να πεις ότι δεν έπαιξες καλά. Όταν στην Ευρώπη έχεις κερδίσει την Ορτέζ με 20 πόντους, δεν έχεις παίξει άσχημα. Όταν κερδίζεις στην Λήμνο για 38 λεπτά, δεν μπορεί να έχεις παίξει άσχημα. Είχαμε μία πολύ κακή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι και ένα κακό αποτέλεσμα. Πρέπει να παίζουμε και να κερδίζουμε. Είμαστε σε μία ομάδα που ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις. Πρέπει να βρούμε καλύτερο ρυθμό στην άμυνα και στην επίθεση.

Τα παιχνίδια διαρκούν 40 λεπτά, δεν τελειώνουν στο 37΄. Τώρα αυτά είναι παρελθόν. Έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας, ξέρουμε τα λάθη μας. Η εμφάνιση στο Ρέθυμνο ήταν απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη, δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Πρέπει να τελειώνουμε τα παιχνίδια με τον σωστό τρόπο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ