22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Παπαδόπουλος : «Υπάρχει εγωισμός στην ομάδα»

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ανέλαβε από χθες (5/2) τα ηνία του Γλαύκου, πραγματοποιώντας μάλιστα και την πρώτη του προπόνηση ενόψει του «τελικού» της Κυριακής (10/2) με τον Έσπερο Καλλιθέας στην Πάτρα.

Τον έμπειρο τεχνικό παρουσίασαν στους παίκτες ο πρόεδρος του Γλαύκο κ.Λυριντζής ο κ.Σκόνδρας και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Ανδρικόπουλος. Όπως μεταφέρει το «westbasket.gr» στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι υπάρχει εγωισμός στην ομάδα, ενώ τόνισε ότι δεν είναι μάγος να αλλάξει άμεσα τα πάντα : 

«Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι να κάνουμε μια νέα αρχή για την ομάδα και για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση. Δεν είναι εύκολο για μένα 5 Φλεβάρη να ζητάς πράγματα από την αρχή, δεν μπορούν να γίνουν μαγικά ούτε είμαι μάγος(!), αλλά ξέρω ότι υπάρχει εγωισμός στα παιδιά και πίστη για να αλλάξει η εικόνα. Θα γίνει προσπάθεια από όλους και ζητάμε και την βοήθεια του κόσμου, όλοι μαζί να πάμε στο πολύ δύσκολο ματς της Κυριακής».

Δύσκολη γίνεται η επιστροφή του Κυριάκου Καρακωνσταντάκη, με τον οποίο έχει γίνει επαφή, και τον Κρητικό γκαρντ να αρνείται αρχικά την επανένταξη του στο ρόστερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ