21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παπαδόπουλος: “Στην ομάδα της γειτονιάς μου” (video)

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος μίλησε για την πορεία που διαγράφει ο Φάρος Κερατσινίου τα τελευταία χρόνια, για τον Βαγγέλη Τσάπα κι όχι μόνο.

Ο αρχηγός της ομάδας του Κερατσινίου έκατσε μπροστά από την κάμερα και μίλησε για τα χρόνια που βρίσκεται ο ίδιο στον σύλλογο. Χαρακτήρισε το double στην ΕΣΚΑΝΑ ως την καλύτερη στιγμή της καριέρας του μέχρι να φτάσει στο… πέρυσι, αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Τσάπα και στο πόσο τυχεροί είναι όλοι στην ομάδα που τον έχουν στο πλάι τους, ενώ διάλεξε τον Σωτήρη Κατούφα ως τον καλύτερο συμπαίκτη. Πιο αναλυτικά μίλησε...

...για τον λόγο που πήγε στον Φάρο: «Ο Φάρος πριν έρθω για μένα ήταν μία ομάδα της γειτονιάς, γιατί είμαι από εδώ. Είχαν περάσει τα χρόνια και σκέφτηκα ότι είναι ότι πρέπει για μένα να έρθω δίπλα στο σπίτι μου, στην ομάδα της γειτονιάς μου, να προσφέρω, να μου προσφέρουν και να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά μπορούμε».

...για την καλύτερη στιγμή του στον Φάρο: «Αν εξαιρέσουμε τον περσινό τελικό του Κυπέλλου, είναι το double που κάναμε στην ΕΣΚΑΝΑ. Ήταν από τις κορυφαίες στιγμές. Κανείς δεν μας περίμενε και πήραμε πρωτάθλημα και Κύπελλο από το πουθενά. Μετέπειτα νομίζω πως από το καλοκαίρι καταλάβαιναν τι γίνεται, με τις προσθήκες που κάναμε και τους παίκτες που έπαιρνε η ομάδα».

...για τον Βαγγέλη Τσάπα: «Ο Βαγγέλης είναι ένας άνθρωπος που προσφέρει. Του αρέσει να προσφέρει. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε και όσο είμαστε εδώ και εύχομαι και αυτός να είναι καλά, η ομάδα θα είναι μια χαρά».

...για τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε ποτέ: «Ο αγαπημένος συμπαίκτης είναι ένας και αυτός είναι ο Σωτήρης Κατουφας. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί».

…για τον περσινό τελικό του Κυπέλλου και αν το περίμεναν: «Αυτό κανένας δεν μπορεί να το περιμένει. Το καλοκαίρι όταν μαζευτήκαμε είπαμε ότι πάμε για άλλο λόγο. Εμείς δεθήκαμε πολύ πιο γρήγορα, στα πρώτα παιχνίδια, σε σχέση με τις άλλες ομάδες της Α1. Παιχνίδι με το παιχνίδι νοιώθαμε καλύτερα και έγινε και αυτό. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για εμάς ήταν τελικός. Όταν κερδίσαμε ήταν σαν να το πήραμε. Ήταν κάτι τεράστιο που δεν μπορείς να το περιγράψεις με λόγια».

https://www.youtube.com/watch?v=_3D1fpUY8pg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ