21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παπαδόπουλος : «Σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε για να κερδίσουμε»

Το πρώτο επίσημο φετινό του παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της θα δώσει η Ελευθερούπολη, η οποία φιλοξενεί αύριο (25/9, 17:00) τον πολύ ισχυρό  Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Ο Κυριακός Παπαδόπουλος κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, εκθείασε τον Διαγόρα, ενώ ανέφερε πως σε όλα τα παιχνίδια στόχος είναι η νίκη : 

«Είναι πολύ καλό που παίζουμε στην έδρα μας. Φυσικά βασιζόμαστε στη βοήθεια του κόσμου μας που θέλουμε να έρθει και να ευχαριστηθεί πρώτα απ` όλα το παιχνίδι.
Εμείς συνεχίζουμε και δουλεύουμε. Θέλουμε 12 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και είναι ένα πολύ καλό και δυνατό τεστ το παιχνίδι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Το πιο δυνατό που έχουμε παίξει μέχρι τώρα εντός έδρας. Είναι μια ομάδα που έχει παίκτες μαθημένους να κάνουν πρωταθλητισμό. Είναι παιδιά με πολλές εμπειρίες.
Δε θα έλεγα ότι το παιχνίδι είναι crash test αφού είμαστε ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας. Σίγουρα όμως θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Μπορεί να είναι επίσημο παιχνίδι αλλά τονίζω και πάλι ότι είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Θέλουμε να εμφανιστούμε υγιείς και δυνατοί στις 5 Οκτωβρίου στην έναρξη του πρωταθλήματος. Στο ματς με το Διαγόρα θα είμαστε με γεμάτο το οπλοστάσιο. Δεν θα λείψει κανένας», για να προσθέσει :

«Σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε για να κερδίσουμε. Φυσικά είναι στόχος η νίκη.Θέλουμε να σταθεί όπως πάντα στο πλευρό μας. Να έρθει και να δει ένα όμορφο, δυνατό παιχνίδι επιπέδου Α2 ίσως απέναντι μας με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ