18.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Παπαδόπουλος : «Η ευθύνη της ήττας είναι δική μου»

Η Ελευθερούπολη κλήθηκε να κάνει κάτι που δεν ξέρει, δεν έχει συνηθίσει, δηλαδή να δώσει τρεις εντός έδρας αγώνες σε διάστημα επτά ημερών.

Τα δυο πρώτα παιχνίδια τα κέρδισε, αλλά απέναντι στον Κόροιβο ξεκίνησε χωρίς ανάσες και δυνάμεις, έμεινε πίσω με 16-0 και εν τέλει ηττήθηκε με 69-60, με τον προπονητή της, Κυριάκο Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει την ευθύνη :

« Είχαμε μόνο δυο μέρες να προετοιμαστούμε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η ομάδα δεν είναι συνηθισμένη να δίνει συνεχόμενα παιχνίδια. Επίσης έλειπαν και δυο παίκτες από το ρόστερ. Δεν μας πήγε καθόλου καλά η τακτική. Η ομάδα της Αμαλιάδας ήταν πολύ εύστοχη στην αρχή. Ουσιαστικά χάθηκε το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Κόροιβος έπαιξε πολύ καλή άμυνα και εμείς είχαμε 1/14 τρίποντα στο Α` μέρος. Αυτό τα λέει όλα. Μετά κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπαθήσανε. Τα δώσανε όλα. Κάναμε και πράγματα που δεν έχουμε κάνει στις προπονήσεις και που δεν τα έχουμε δουλέψει ποτέ. Κάποια μας βγήκαν, κάποια όχι. Η ευθύνη της ήττας είναι όλη δική μου. Δεν προετοίμασα σωστά την ομάδα για να κερδίσει το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο, εύχομαι τον κόουτς καλή συνέχεια. Θα πάει ακόμη καλύτερα. Παρουσίασε μια εικόνα πολύ καλύτερη απ` αυτό που είδαμε. Ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος. Πρέπει να μαζευτούμε την επόμενη μέρα και να δουλέψουμε για ένα παιχνίδι εκτός έδρας που είναι με τον Ολυμπιακό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ