31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Παπαδόπουλος : «Αναρωτήθηκαν αν παίζαμε την ΤΣΣΚΑ και ήταν ο Βατούτιν στην Πάτρα»

Με έντονα παράπονα έμεινε ο Γλαύκος μετά την χθεσινή (24/3) του ήττα από τον Δούκα με 77-72, αποτέλεσμα που του έβαλε δύσκολα αναφορικά με την μάχη της παραμονής.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, θέλησε να τοποθετηθεί, και μέσω δήλωσες του ανέφερε ότι η ομάδα του ήταν στοχοποιημένη, ενώ αναρωτήθηκε αν στην Πάτρα βρέθηκε η ΤΣΣΚΑ με τον πρόεδρο της...Αντρέι Βατούτιν :

«Χθες, και μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα κατάλαβα για άλλη μια φορά ότι να έχει στοχοποιηθεί και πρέπει να χάσεις, χάνεις, ότι και να παλεύεις στο γήπεδο. Έχω εμπειρία να διακρίνω το απλό λάθος από την διαφορετική ευαισθησία και σφυριγμάτων. Εκεί που πλησιάζαμε συνέβαινε κάτι μαγικό, και όλοι αναρωτήθηκαν μήπως παίζαμε με την ΤΣΣΚΑ και ήταν ο Βατούτιν στην Πάτρα»

Έντονα παράπονα εξέφρασε και tο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γλαύκου, ο Γιώργος Παρασκευόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο «westbasket.gr» μίλησε με σκληρή για την διαιτησία :

«Δυστυχώς, πληρώνουμε κάποιες αλήτικες αποφάσεις. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν είναι μόνο για γέλια αλλά είναι και για κλάματα. Οι σοβαροί άνθρωποι έχουν φύγει από μέσα ή έχουν παραιτηθεί και έχουν μείνει κάποιοι τυχαίοι. Δυστυχώς, αντί να τους στείλουν κάποιοι σπίτια τους, τους κρατάνε εκεί με απόρροια το μπάσκετ να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Από την αρχή του πρωταθλήματος, από τις 23 αγωνιστικές, τουλάχιστον τις μισές μας σφυρίζουν αστείοι διαιτητές. Διαμαρτυρόμαστε συνέχεια και δεν μας ακούει κανείς. Πρέπει να καταλάβουν οι παράγοντες της ΕΟΚ ότι όπως λειτουργεί η Κ.Ε.Δ. το μπάσκετ θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.»  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ