21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαδόπουλος : «Αλλάξαμε τον ρυθμό μας μέσα από την άμυνα»

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε χθες (22/11) ο Απόλλωνας Πατρών, ο οποίος πέρασε από το κλειστό του Αγίου Θωμά, κερδίζοντας το Μαρούσι με 65-53.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του στάθηκε στην άμυνα της ομάδας του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στην αυταπάρνηση του Ματαλών, ο οποίος αγωνίστηκε, αν και δεν ήταν ιατρικά έτοιμος:

«θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη αυτή.  Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε πιο συγκεντρωμένοι αλλάξαμε κάποια πράγματα στην άμυνα μας και αυτό μας βοήθησε να είμαστε πιο μαχητικοί σε σχέση με το πρώτο μέρος. Αυτό μας άλλαξε το ρυθμό μας στο παιχνίδι, πήραμε πιο εύκολα τα ριμπάουντ βρήκαμε καλές συνεργασίες στην επίθεση, σκοράραμε και φτάσαμε στη νίκη αυτή η οποία μας δίνει πολύ καλή ψυχολογία για να πάμε παρακάτω».Ιδιαίτερη αναφορά όμως έκανε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και στη συμμετοχή του τραυματία Μάριου Ματαλών: «θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Μάριο γιατί ενώ ιατρικά δεν έπρεπε να αγωνιστεί αυτός το ρίσκαρε και βοήθησε την ομάδα του. Αυτό από μόνο του δείχνει και σημαίνει πάρα πολλά για το κλίμα που έχουμε. Και το επισημαίνω γιατί το ίδιο έχει συμβεί στο παρελθόν και από τον Τσιάρα και από τον Αποστολίδη»

Η φώτο είναι από την σελίδα του Απόλλωνα Πατρών στο facebook



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ