19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παπαδημητρίου εις διπλούν στον Τρίτωνα και Πράπας (pics)

Τρεις ακόμη προσθήκες πραγματοποίησε ο Τρίτωνας, κάνοντας δικούς τους του Δημήτρη και Κώστα Παπαδημητρίου, αλλά και τον Στέργιο Πράπα.

Ο 22χρονος φόργουορντ, Δημήτρης Παπαδημητρίου έχει εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, έχοντας συμμετοχές σε Μαρούσι, Ψυχικό και πέρυσι στην Γ' Εθνική με τον Αργοναύτη Ραφήνας, ενώ ο 18χρονος φόργουορντ, Κώστας Παπαδημητρίου (pic), παραχωρήθηκε ως δανεικός από το Περιστέρι.

Τέλος, για τον 18χρονο, Στέργιο Πράπα, ο αθλητής προέρχεται από την ΑΕΚ, με το basketa.gr να σας ενημερώνει για τη συμφωνία.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«-Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στον Τρίτωνα! Ο απόφοιτος του Florida Air Academy, που έχει αγωνιστεί σε Μαρούσι, Ψυχικό και Αργοναύτη Ραφήνας, θα είναι πλέον «κάτοικος Στρέφη» για τη σεζόν 2020-2021!  

-Ο Στέργιος Πράπας εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας! Ο 18χρονος ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα στον Άρη Θεσσαλονίκης, αγωνιζόταν πέρυσι στην ΑΕΚ, ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετείχε ανελλιπώς στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων. Καλωσήρθες Στέργιο!

-Η ΚΑΕ #PeristeriBC ανακοινώνει την παραχώρηση του αθλητή Κώστα Παπαδημητρίου (18χρ., 2.00) με την μορφή δανεισμού στον Τρίτωνα για έναν χρόνο».  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ