17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Παπαδάτος…το μυστικό του ΝΕΟΛ

Ο ΝΕΟΛ ήταν ο θριαμβευτής του ντέρμπι κορυφής με τον Ηλυσιακό, και με ρεκόρ 14-3, βρίσκεται στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής, και προβάλει ως ένα από τα φαβορί για να κερδίσει την άνοδο του για την Β' Εθνική.

Ωστόσο, και μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΚΑΟ Κορίνθου η διοίκηση της ομάδας το Ληξουρίου προέβη σε μια προσθήκη, που δείχνει να αλλάζει το τοπίο, και να δίνει τρεις νίκες στα παιχνίδια με ΑΕΝΚ, Γλαύκο και Ηλυσιακός. 

Συγκεκριμένα, δίπλα στον Μάρκο Τζουγανάτο προστέθηκε ένας προπονητής με πολύ μακρά θητεία στο μπάσκετ της Κεφαλονιάς, και συγκεκριμένα ο άνθρωπος που έτρεχε σε επιτυχίες τον ΑΣ Κεφαλονιάς, ο οποίος αποχώρησε από αυτόν, τέτοιες μέρες το 2019. Ο Λεωνίδας Παπαδάτος, βρέθηκε τόσο ως παίκτης αλλά και ως προπονητής στον ΑΣΚ, ενώ ήταν στον πάγκο του όταν πριν δυο χρονιές έχασε την άνοδο από τον ΝΕΟΛ, στα περιβόητα τότε πλέι οφς, στα οποία το Ληξούρι ανέτρεψε το 0-2 και το έκανε 3-2.

Πλέον, εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ του ΝΕΟΛ, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η 21η αγωνιστική, όταν στις 29/3 θα υποδεχθεί το Π.Φάληρο του αδελφού του, Αλέξη Παπαδάτου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ