21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παπαδάκης: «Να μην επαναπαυτούμε»

Συνέχεια στην αήττητη πορεία του, στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League, θέλει να δώσει στην Αμαλιάδα ο Κολοσσός Ρόδου.

Οι «θαλασσί» θα παίξουν το Σάββατο (21/10, 16.30) στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας απέναντι στο ηλειακό συγκρότημα και θα πρέπει να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι, σοβαροί και σκληροί στην άμυνα ώστε να έχουν ελπίδες κατάκτησης του ροζ φύλλου, όπως έγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Γεια σας και πάλι φίλοι μου. Ερχόμαστε από άλλη μία νίκη που μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί ήταν εκτός έδρας. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα, αλλά εμείς δεν επηρεαστήκαμε από αυτό και έτσι παρουσιαστήκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, εφαρμόζοντας το πλάνο του προπονητή μας. Πήραμε, λοιπόν, τη δεύτερη νίκη μας στο φετινό πρωτάθλημα και τώρα έχουμε μπροστά μας ένα άλλο παιχνίδι τελείως διαφορετικό, αλλά και πάλι μακριά από το γήπεδό μας.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυτούμε, γιατί ο Κόροιβος είναι μία πολύ καλή ομάδα, ανεβασμένη και καλοδουλεμένη, η οποία είναι και πολύ δυνατή στην έδρα της, πράγμα που έδειξε στην πρεμιέρα απέναντι στον Άρη. Γι’ αυτό και εμείς αν θέλουμε να έχουμε τύχη σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί. Ο Κόροιβος αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι και εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και σκληροί στην άμυνα, ώστε να μην τους επιτρέψουμε να βρούμε ρυθμό.

Το μόνο κακό για εμάς είναι ότι τα προβλήματα δεν έχουν σταματήσει. Την πρώτη αγωνιστική είχε πρόβλημα ο Μπρέι και τώρα έχει ο Μήτσος (σ.σ. Σταμάτης). Όμως, πιστεύουμε να τα καταφέρει και να είναι μαζί μας, για να τον έχουμε και εκείνον κοντά μας, για να μας βοηθήσει. Τα λέμε την επόμενη φορά, Κωνσταντίνος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ