19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παπαγιάννης: “Το καλύτερο, ειδικά μέσα στο σπίτι μας”

Έτοιμος για την αναμέτρηση με την Ούνικς Καζάν είναι ο Παναθηναϊκός. Το τζάμπολ θα γίνει αύριο (11/11) στις 21.00 στο ΟΑΚΑ και ο Γιώργος Παπαγιάννης επισημαίνει πως "θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο, ειδικά εντός έδρας".

Ο σέντερ των "πράσινων" δήλωσε: "Σίγουρα είναι δεδομένο ότι ήταν πολύ άσχημη η εικόνα που είχαμε στο Βελιγράδι. Συγκεντρωθήκαμε καλύτερα από την επόμενη μέρα κιόλας και δείξαμε μία καλύτερη εικόνα στο ματς με τον ΠΑΟΚ και σίγουρα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στην Ούνικς, ειδικά μέσα στο σπίτι μας".

Ο Παπαγιάννης ρωτήθηκε ποια είναι η δική του εξήγηση για τις μεταπτώσεις της ομάδας στη μέχρι τώρα πορεία της στη σεζόν: "Εξήγηση δεν είμαι σίγουρος το κατά πόσο υπάρχει. Είμαστε μία καινούρια ομάδα. Δυστυχώς μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν κάποια κενά που οι έμπειρες ομάδες μπορούν να εκμεταλλευτούν και αν πάρουν διαφορά και μετά είναι δύσκολο να κυνηγάς, ειδικά σε ένα εκτός έδρας ματς".

Τέλος, σχετικά με την επιστροφή του Μάριο Χεζόνια στο ΟΑΚΑ δήλωσε: "Ήταν πολύ καλός συμπαίκτης ο Μάριο. Έδινε τα πάντα στο παρκέ με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Σίγουρα ανυπομονούμε να τον δούμε πίσω και σίγουρα θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα του".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ