21.2 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαγιάννης: «Ο κόσμος δίπλα μας από το σπίτι» (vid)

Σε ρυθμούς ντέρμπι «αιωνίων» κινείται η μπασκετική κοινότητα, αφού Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ (9/10, 21:00) για τη 2η αγωνιστική της Euroleague

Στο περιθώριο της προετοιμασίας για το επερχόμενο ματς, ο Γιώργος Παπαγιάννης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ομάδας, ζητώντας τη στήριξη του κόσμου έστω από το σπίτι, αφού λόγω κορωνοϊού, το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα πρέπει να μείνει άδειο. 

«Είμαστε σε καλό μομέντουμ, πήραμε μία καλή εκτός έδρας νίκη. Είχαν απουσίες, ήταν μία καλή ευκαιρία για εμάς να ξεκινήσουμε με νίκη την σεζόν. Ο Ολυμπιακός θα έρθει σίγουρα σίγουρα προετοιμασμένος και όλοι ξέρουμε ότι είναι ιδιαίτερα ματς», ανέφερε αρχικά ο σέντερ των «πρασίνων». 

Ενώ, συπλήρωσε: «Θα είναι περίεργα χωρίς τον κόσμο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τον έχουμε μαζί μας. Αλλά θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα παλέψουμε για τη νίκη και θέλουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας από το σπίτι».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?@g_p_06 : «Ο κόσμος δίπλα μας από το σπίτι» #paobc #panathinaikosbc #WeTheGreens #UnitedWeStand #EuroLeagueisBack #EuroLeague #paooly

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr) on



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ