20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παπαγιάννης: “Να συνεχίσουμε όπως με την Αρμάνι Μιλάνο”

Η Ζαλγκίρις Κάουνας είναι η επόμενη αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν αύριο (8/4, 20.00) στη Λιθουανία για την 34η αγωνιστική της διοργάνωσης. Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα.

"Έχουμε πολύ καλό μομέντουμ μετά την ανατροπή και τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο και θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή εικόνα που είχαμε στο δεύτερο μέρος, στόχος να πάμε στη Λιθουανία για να πάρουμε τη νίκη", τόνισε ο Έλληνας σέντερ και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για τη μονομαχία του με τον Λοβέρν: "Είναι πολύ καλός φέτος, τον έχω παρακολουθήσει. Η Ζαλγκίρις παίζει μέσα από αυτόν κιόλας, πολλές μπάλες περνάνε από αυτόν, ανεξαρτήτως αν τις τελειώνει αυτός ή όχι. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ καλό ματς απ".

Τέλος, σχετικά με το κίνητρο του αυριανού αγώνα τόνισε: «Το κίνητρο είναι να παίξουμε σκληρά από την αρχή, παρά το γεγονός πως δεν κυνηγάμε τα playoffs. Κάθε φορά που μπαίνεις στο γήπεδο, πρέπει να δίνεις το 100% του εαυτού σου. Κι οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Δεν μπορούμε να κάτσουμε να σκεφτούμε κάτι παραπάνω. Από την στιγμή που σε αυτές τις δύσκολες εποχές είμαστε ευλογημένοι και κάνουμε αυτό που αγαπάμε, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ