20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παπάδος Γέρας : Συμφώνησε με Αρχιμανδρίτη, παρέμεινε ο Καμινέλλης

Ο Παπαδός Γέρας θέλει να χτίσει ένα ιδιαίτερα δυνατό ρόστερ, και έτσι προχώρησε σε μια προσθήκη και μια ανανέωση στο δυναμικό του.

Έτσι, αποκτήθηκε ο 23χρονος Ήλειος γκαρντ, Φάνης Αρχιμανδρίτης, ο οποίος αποχώρησε από τον Αίολο Αγυιάς, ενώ παρέμεινε στην ομάδα ο 24χρονος γκαρντ, Γιώργος Καμινέλλης.

Αναλυτικά :

«-Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Φάνη Αρχιμανδρίτη.

Η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στα πλαίσια της περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ για την ομάδα μας ώστε να παρουσιαστεί αρκετά ανταγωνιστική στην φετινή Γ΄ Εθνική. Ο Αρχιμανδρίτης που κατάγεται από την Ηλεία, είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως πλέι μέικερ και έχει ύψος 1.85μ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Κόροιβο Αμαλιάδας στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2. Στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Ίκαρου Καλλιθέας και Ένωση Ηλίου στη Γ΄ Εθνική, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρισκόταν στο δυναμικό του Αίολου Αγυιάς (δύο χρόνια ως αρχηγός), έχοντας μάλιστα πέρυσι συμμετοχές στην λειψή Γ΄ Εθνική. Μετά και από αυτήν την προσθήκη ο Παπάδος έχει πλέον στις τάξεις του δύο πολύ ποιοτικούς πλέι μέικερ καθώς πλην του Αρχιμανδρίτη τον ρόλο αυτό μπορεί να παίξει και ο Βασίλης Κομνηνός.

Φάνη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!

-Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καμινέλλη.

Μετά τους Κομνηνό, Μπουρού, Συνοδινό και ο 24χρονος γκαρντ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Καμινέλλης είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία στα τρία παιχνίδια της περσινής Γ΄ Εθνικής που τελικά δεν ολοκληρώθηκε, σκοράροντας 35 πόντους και η παραμονή στο ρόστερ του Παπάδου θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική.

Εμείς του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ