14.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παπάδος Γέρας : Ανανέωσαν Μπουρούς, Συνοδινός και Κομνηνός

Μετά την παραμονή του Γιώργου Καραμβάλη στην τεχνική ηγεσία του Παπάδου Γέρας, η ομάδα της Μυτιλήνης ανανέωσε τη συνεργασία του με τρεις ακόμη παίκτες.

Έτσι, και τη νέα σεζόν θα συνεχίσουν στην ομάδα οι Γιάννης Μπουρούς, Στρατής Συνοδινός και Βασίλης Κομνηνός.

Αναλυτικά :

«-Ο σχεδιασμός στον Παπάδο Γέρας προχωράει με γοργούς ρυθμούς εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής στην Γ΄ Εθνική.

Μετά την παραμονή του Βασίλη Κομνηνού στο έμψυχο δυναμικό, η ομάδα μας προχώρησε σε ακόμα δύο ανανεώσεις ντόπιων παικτών. Ο λόγος για τους Γιάννη Μπουρού και Στρατή Συνοδινό.

Ο 26χρονος center που φοράει τη φανέλα του Παπάδου από τη σεζόν 2016-17, έχοντας κατακτήσει αρκετούς τίτλους και διακρίσεις, θα παραμείνει στην ομάδα μας και φέτος θα έχει ενεργό ρόλο στο παιχνίδι του Γιώργου Καραμβάλη.

Από την άλλη ο 19χρονος guard ήρθε στον Παπάδο Γέρας το περασμένο καλοκαίρι από τον Αίολο Μυτιλήνης και θα αποτελέσει μία ακόμα λύση στην περιφέρεια.

Ευχόμαστε και στους δύο αθλητές καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!

-Παπάδος Γέρας και Βασίλης Κομνηνός θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν.

Ο 27χρονος playmaker είχε έρθει στην ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι από τον Παλλεσβιακό, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις στα τρία παιχνίδια που πρόλαβε να δώσει ο Παπάδος στην Γ΄ Εθνική. Έτσι συμφώνησε να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας μας και την νέα αγωνιστική περίοδο. Είμαστε βέβαιοι πως ο δυναμικός αθλητής με το πολύ καλό σουτ που διαθέτει θα βοηθήσει τον Παπάδο Γέρας να έχει μία αξιόλογη πορεία στην Γ΄ Εθνική.

Βασίλη σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ