25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ… χωρίς ανάσα

Η ήττα από τον Γυμναστικό στη Λάρισα έκοψε την φόρα του ΠΑΟΚ, όμως, περιθώρια για να μην κλείσει άμεσα αυτό το κεφάλιο δεν υπάρχουν. Οι υποχρεώσεις τρέχουν για τον "Δικέφαλο" και μπροστά υπάρχει ταξίδι... μαραθώνιος για ματς... τελικό.

Απόντος του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος βιώνει την μεγάλη απώλεια του πατέρα του και φυσικά έχει μεταβεί στην ΑΘήνα για να είναι κοντά στους δικούς του ανθρώπους και να του πει αύριο το τελευταίο αντίο, η ομάδα προπονήθηκε σήμερα και αύριο θα ξεκινήσει για το επίπονο ταξίδι προς την Τενερίφη. Με πρωινή αναχώρηση από την Μαδρίτη, αναμονή εκεί και πτήση για τα Κανάρια, που είναι μεγαλύτερη διάρκεια απ' όσο το ΑΘήνα - Μαδρίτη(!), η αποστολή αναμένεται να προσγειωθεί στην Τενερίφη μετά από περίπου 11 ώρες. Εκεί όπου θα διεκδικήσει μια εκτός έδρας επιτυχία η οποία αν έρθει μπορεί να αλλάξει δραστικά την μοίρα του ΠΑΟΚ προς την πρόκριση.

Ο κόουτς θα ταξιδέψει την Τρίτη για να είναι με την ομάδα στον αγώνα και θα επιστρέψει μαζί της, με το πρόγραμμα να προβλέπει άμεση μετάβαση στην Πάτρα για το επόμενο ματς πρωταθλήματος, την δύσκολη πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στην έδρα του Προμηθέα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ