16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Χαίρουν άκρας υγείας (pics)

Από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πέρασαν οι παίκτριες του ΠΑΟΚ, που έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασία εν όψει της νέα αγωνιστικής περιόδου.

Τα εργομετρικά τεστ πραγματοποίησε ο ιατρός Γιώργος Ζιώγας, του οποίου η πολύπλευρη επιστημονική υποστήριξη θα προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για τη φυσική και σωματική κατάσταση των «ασπρόμαυρων».

Ο ΠΑΟΚ, με ανακοίνωσή του: «Ευχαριστεί τον κ. Γιώργο Ζιώγα για την πολύτιμη υποστήριξη που παρείχε στο τμήμα στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Η προετοιμασία των Θεσσαλονικιών έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα (20/08), στο κλειστό της Πυλαίας, με τον κόουτς Κώστα Κεραμιδά και τις παίκτριές του να δουλεύουν εντατικά, ώστε να εμφανιστούν πανέτοιμοι της καινούρια σεζόν στην Α1 Γυναικών, αλλά και το Eurocup Γυναικών.

Στις προπονήσεις συμμετέχουν οι Ρένια Καρλάφτη, Βαλεντίνα Τσαβόνι, Ευαγγελία Τόλη, Αντιγόνη Χαιριστανίδου, Πρι Στάνλεϊ, Μαρία Στοϊλίκοβιτς, Άνι Μακιτάλο, Ρέιτσελ Χόλιβεϊ, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Ελένη Μπουτσούκη, Ιωάννα Στεφανάκη, Κωνσταντίνα Γρηγορίου, Κατερίνα Τόλη, Εύα Κεσίδου, Ελένη Στεφανάκη και Παναγιώτα Σοφιανάκου.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ