16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Τεστ και μία επιστροφή πριν τον Παναθηναϊκό

Με τα καθιερωμένα τεστ για τον COVID-19 αλλά και μία επιστροφή που προσφέρει έναν λιγότερο πονοκέφαλο στον κόουτς Λυκογιάννη, ο ΠΑΟΚ προχωράει την προετοιμασία απέναντι στον Παναθηναϊκό και ένα παιχνίδι που πρόκειται να διεξαχθεί στην σκιά των κρουσμάτων στην ομάδα του "Τριφυλλιού".

Ο Eλστον Τέρνερ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε για δύο ημέρες απο ενοχλήσεις στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού, όμως μετά από συντηρητικό πρόγραμμα δύο ημερών επέστρεψε στο πλήρες ομαδικό πρόγραμμα, και μπαίνει πάλι στην "φαρέτρα" του Άρη Λυκογιάννη, ενόψει του αναβληθέντος παιχνιδιού της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena. Το παιχνίδι, με βάση τα τωρινά δεδομένα αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά, με τους "Πράσινους" πάντως να βρίσκονται σε στάση αναμονής, για ενδεχόμενο νέου κρούσματος.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, πριν την έναρξη της προπόνησης υπεβλήθησαν σε τεστ για τον COVID-19, που δεν έδειξαν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Όπως και τις προηγούμενες ημέρες, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι δύο μακροχρόνια τραυματίες, Αναγνώστης Παπασάβογλου και Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ.

BASKET LEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏÊ - ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ