16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Βασίλης Μασλαρινός

Τέλος στην συνεργασία τους έπειτα από 7 χρόνια έβαλαν η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Μασλαρινός, όπως ανακοίνωσε ο "Δικέφαλος του Βορρά". Ευχαρίστησε με μήνυμά του την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Έλληνας προπονητής.

Με τον Βασίλη Μασλαρινό στο τιμόνι, η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ σταθεροποιήθηκε ως μία υπολογίσιμη δύναμη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, ενώ την αγωνιστική περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε, κατάφεραν να φτάσουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

H Ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ, ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Βασίλη Μασλαρινό, στον οποίο και εύχεται κάθε επιτυχία στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Έλληνας τεχνικός ευχαρίστησε με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης για τη συνεργασία όλων αυτών των ετών, επισημαίνοντας ότι ο κύκλος του εκεί ολοκληρώθηκε:

«Λένε ότι το σημαντικότερο σε μια συνεργασία είναι να ξέρεις πότε φτάνει η στιγμή να αποχωρήσεις...Κάπως έτσι αποφάσισα και εγώ ότι έφτασε και η δική μου! 7 ολόκληρα χρόνια γεμάτα αναμνήσεις και έντονα συναισθήματα...Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να πετύχει τα διπλάσια απ όσα καταφέραμε μαζί! Καλή δύναμη σε όλους και όλες...Εις το επανιδείν...»

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ