17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: “Τέλος εποχής” για Μαργαρίτη! (pic)

Τέλος μετά από σχεδόν μία δεκαετία μπήκε στη συνεργασία της ομάδας του ΠΑΟΚ και του αρχηγού της ανδρικής ομάδας, Βαγγέλη Μαργαρίτη. Το συμβόλαιο του 38χρονου φόργουορντ από τη Θεσσαλονίκη έληξε, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να ευχαριστεί τον αθλητή για την πολυετή τους συνεργασία.

Ο Μαργαρίτης υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2012 και έμεινε συνολικά για 9 σεζόν. Στον ΠΑΟΚ, ο Έλληνας φόργουορντ πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, καθώς πήρε την πρώτη του κλήση για την Εθνική Ανδρών το 2017, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, ενώ στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ είχε πάρει και τον ρόλο του αρχηγού. Με τον ΠΑΟΚ, ο Μαργαρίτης κατόρθωσε να φθάσει μέχρι και την τρίτη θέση στον all-time πίνακα των σκόρερ του συλλόγου και φυσικά να αγαπηθεί από άπαντες στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Ο παίκτης πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Ευχαριστούμε για όλα Βαγγέλη…

Ήταν μία διαδρομή που ξεκίνησε το 2012 και είχε μία εντυπωσιακή εξέλιξη, την οποία ελάχιστοι περίμεναν.

Ήταν 9 χρόνια γεμάτα έντονες συγκινήσεις, με χαρές και λύπες, στη διάρκεια των οποίων τίμησε και με το παραπάνω την ασπρόμαυρη φανέλα, έγινε αρχηγός του ΠΑΟΚ, ενώ ταυτόχρονα με την συμπεριφορά του μέσα και έξω από το γήπεδο κέρδισε με το σπαθί του μία σημαντική θέση στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά και την εκτίμηση όλης της μπασκετικής Ελλάδας.

Είμαστε υπερήφανοι που ο Βαγγέλης Μαργαρίτης φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έγινε μέσα από την παρουσία του στην ομάδα μας διεθνής και παράδειγμα προς μίμηση.

Δυστυχώς ήρθε η ώρα να τον αποχαιρετήσουμε.

Βαγγέλη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στον ΠΑΟΚ..

Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας σου.

Η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι πάντα ανοικτή…

https://twitter.com/PAOKbasketball/status/1410314136479805441



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ