18.2 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Συνεχίζει για ένατη χρονιά ο Αγγελίδης

Ο Άγγελος Αγγελίδης θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική σεζόν στον ΠΑΟΚ, ως άμεσος συνεργάτης του Κώστα Κεραμιδά στη γυναικεία ομάδα.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν για ένατη διαδοχική σεζόν τη συνεργασία τους, με τον Άγγελο Αγγελίδη -εκτός από βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα- να αναλαμβάνει και το τμήμα Νεανίδων. «Χαίρομαι πολύ που συνεχίζω για ένατη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Η γυναικεία ομάδα έχει υψηλές βλέψεις και όπως ορίζει το όνομα του ΠΑΟΚ θα πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά, εννοείται. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα παρουσιάζει διαρκή αγωνιστική άνοδο, τερματίζοντας σταθερά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Θέλουμε αυτό να το συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά, σε συνδυασμό πάντα με ανάδειξη νεαρών αθλητριών», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.

Όπως πρόσθεσε: «Όσον αφορά στο τμήμα των Νεανίδων, ύστερα από αρκετά χρόνια θα είμαι πρώτος προπονητής. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε συνεχείς επιτυχίες στα τμήματα υποδομής. Εδώ και έντεκα χρόνια είμαστε σχεδόν αναπόσπαστο μέλος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Θέλουμε να το κρατήσουμε αυτό και να φθάσουμε τον ΠΑΟΚ πάλι στις πρώτες θέσεις των πανελληνίων τίτλων, με την ανάδειξη πάντα νέων αθλητριών, καθώς τις εμπιστευόμαστε, ώστε να γίνουν το αύριο του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, αλλά γιατί όχι και το σήμερα!».

Η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Άγγελο Αγγελίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Ο Άγγελος Αγγελίδης θα συνεχίσει ως βοηθός προπονητή στην γυναικεία ομάδα, στο πλευρό του Κώστα Κεραμιδά, ενώ θα αναλάβει ως πρώτος προπονητής το τμήμα Νεανίδων του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ