16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ… παντού (pic)

Στο δρόμο για τη Λετονία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, εν όψει του «τελικού» με τη Βέντσπιλς για την 14η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στο Basketball Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς, που το βράδυ της Κυριακής (04/02) διανυκτέρευσαν στην Αθήνα, ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας (05/02, 07.15) το ταξίδι τους για τη λετονική πόλη και το μεσημέρι έφθασαν στη Φρανκφούρτη, όπου μάλιστα συναντήθηκαν και με φίλο της ομάδας. Από εκεί «πέταξαν» για τη Ρίγα, με την άφιξή τους να αναμένεται λίγο πριν από τις 14.00. Θα συνεχίσουν οδικώς τα τελευταία 185 χλμ. του ταξιδιού τους μέχρι το Βέντσπιλς κι αφού ξεκουραστούν το βράδυ (05/02, 20.30) θα προπονηθούν στο κλειστό του Ολυμπιακού Κέντρου, το οποίο θα φιλοξενήσει τον κρίσιμο αγώνα της Τρίτης (06/02, 21.30).

Θυμίζουμε πως οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν «βλέπουν» άλλο αποτέλεσμα πέραν του «διπλού», προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Προγραμματισμένη προπόνηση για τον ΠΑΟΚ υπάρχει και το μεσημέρι της Τρίτης (06/02, 12.30), πριν από το παιχνίδι. Στην αποστολή βρίσκονται οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Ουσμάν Κρουμπάλι, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλωνας Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Καραμανώλης, Δημήτρης Κατσίβελης, Νταρνέλ Τζάκσον, Φιλ Γκος και Λάκι Τζόουνς.

Η ανακοίνωση: «Παντού υπάρχουν Έλληνες και φυσικά παντού υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες. Αλίμονο αν δεν υπήρχαν στη Γερμανία! Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ από τη Φρανκφούρτη για τη Ρίγα, αναμνηστική φωτογραφία και ευχές από καρδιάς προς όλους μας για την πρόκριση, από έναν παλιό καλό φίλο της ομάδας μας που έτυχε να συναντηθεί με την αποστολή... Συνεχίζουμε για Λετονία». Δείτε, παρακάτω, και τη σχετική φωτογραφία…

https://www.instagram.com/p/Bez4Rj8nfTP/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ