23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: «Ντοπαρισμένος» Λοβ στην Τούμπα (pics+vid)

Το παρών στο γήπεδο της Τούμπας έδωσε σήμερα (21/5) ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ζερμέιν Λοβ. Ο Λοβ απο την αρχή της θητείας του στον ΠΑΟΚ ήθελε να «γνωρίσει» τους φιλάθλους του «Δικέφαλου του Βορρά», με την επιθυμία του να πραγματοποιείται σήμερα.

Το μεγάλο και μοναδικό παράπονο του Ζερμέιν Λοβ στην εως τώρα παρουσία του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ ήταν το γεγονός οτι δεν είχε τη δυνατότητα να νιώσει την υποστήριξη των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Όταν υπέγραφε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Λοβ αποδέχθηκε την πρόταση με γνώμονα να είναι μέλος μιας ομάδας με χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο. Βέβαια, όπως είναι λογικό εξαιτίας των περιορισμών λόγω της πανδημίας η παρουσία κόσμου στα γήπεδα δεν ήταν εφικτή. Επομένως, ο Λοβ δεν είχε καταφέρει να εκπληρώσει αυτή την επιθυμιά με το «απωθημένο» του να μεγαλώνει κατα την διάρκεια της σεζόν. Παρολαυτα, ο Αμερικανός γκαρντ πρόλαβε να το καλύψει λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Λοβ βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, μαζί με χιλιάδες φίλαθλους του ΠΑΟΚ στη σημερινή τελευταία προπόνηση πριν τον τελικό κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός ξεναγήθηκε στους χώρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στην αίθουσα τροπαίων. Επίσης, φωτογραφήθηκε με τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιερίνια και πήρε μια μικρή δόση απο την κερκίδα της ομάδας προτού αναχωρήσει. Βέβαια το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη για δεύτερη σεζόν παραμένει ακόμη ανοιχτό...

https://twitter.com/PAOKbasketball/status/1395755684977909764

https://twitter.com/PAOKbasketball/status/1395719471843745793



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ