24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΟΚ: Μπήκε και η Χόλιβεϊ (pics)

Στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας του έχει μπει ο ΠΑΟΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και των αυξημένων υποχρεώσεών του.

Οι Θεσσαλονικιές, αφού υποβλήθηκαν και στις απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις, συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις προπονήσεις τους στο κλειστό της Πυλαίας. Το παρών, μάλιστα, δίνει πλέον και η Ρέιτσελ Χόλιβεϊ. Η Αμερικανίδα σέντερ, αφού γνώρισε το τεχνικό επιτελείο και τις νέες συμπαίκτριές της στις «ασπρόμαυρες», έπιασε αμέσως δουλειά στο «PAOK Sports Arena».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με όλες τις παίκτριες του δουλεύουν τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης όσο και στην τακτική. Εξάλλου, οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πλησιάζουν, αρχής γενομένης από τα προκριματικά του Eurocup Γυναικών.

Ο «Δικέφαλος» θα παίξει κόντρα στην Ελαζίγκ Ιλ Εζέλ Ιντάρε στο κλειστό της Πυλαίας στις 23 Σεπτεμβρίου, με τον επαναληπτικό να ακολουθεί στην Τουρκία στις 30 Σεπτεμβρίου.

To Κύπελλο Ελλάδας είναι προγραμματισμένο για τις 10 Οκτωβρίου, με τις Θεσσαλονικιές να περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους από το νικητή των ΑΕΚ Περιστερίου-Αθηναϊκός/Πρωτέας Βούλας-ΕΦΑΟΖ, και για την Α1 Γυναικών η πρεμιέρα έχει οριστεί στις 17/10, απέναντι στον ΟΑΧ, στα Χανιά. Δείτε, αναλυτικά, ολόκληρο το πρόγραμμα.

 

Φωτ. από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, μέσα από το φακό της Θώμης Αντωνιάδη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ