18.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Κακλαμανάκης, ο… πασέρ (pics)

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Πυλαίας, αλλά ο Δημήτρης Κακλαμανάκης έχει λόγο να θυμάται το εν λόγω ματς, που ήταν εξ αναβολής από την 14η αγωνιστική της φετινής Basket League.

Ο 27χρονος σέντερ, που μετακόμισε το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα και την ΑΕΚ ενώ προηγουμένως είχε παίξει σε Περιστέρι, Ηλυσιακό και Λαύριο, μοίρασε τέσσερις ασίστ, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία στην καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο παίκτης των «ασπρόμαυρων» μοίρασε στο «PAOK Sports Arena» όσες ασίστ είχε συνολικά στα επτά τελευταία παιχνίδια του.

 

Οι επιδόσεις του στις ασίστ φέτος με τον ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ-Λαύριο και Ιωνικός Νικαίας-ΠΑΟΚ από δύο, Προμηθέας Πατρών-ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ-Άρης, Κολοσσός Ρόδου-ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ-Ιωνικός Νικαίας, ΠΑΟΚ-Μεσολόγγι, ΠΑΟΚ-Ηρακλής, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Λαύριο-ΠΑΟΚ, Λάρισα-ΠΑΟΚ και Άρης-ΠΑΟΚ από μία.

Δεν έδωσε καμία ασίστ στις αναμετρήσεις Ηρακλής-ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ-Λάρισα, Περιστέρι-ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ-Προμηθέας Πατρών, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου και ΠΑΟΚ-Περιστέρι.

Η καλύτερη απόδοσή του στις ασίστ, στις προηγούμενες 142 εμφανίσεις του στη μεγάλη κατηγορία, ήταν εκείνη των τριών ασίστ που είχε σημειώσει τρεις φορές ως παίκτης του Λαυρίου: κόντρα στον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος 2017-2018 και στα ματς της 12ης και της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2018-2019 απέναντι στην Κύμη εντός και τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

Ο ΠΑΟΚ τελείωσε το παιχνίδι έχοντας συνολικά δεκατέσσερις τελικές πάσες, με τις υπόλοιπες να δίνονται διά χειρός Μάλκολμ Γκρίφιν (3), Ζερμέιν Λοβ και Νώντα Παπαντωνίου (από δύο) και Μπο Μπιτς, Τζος Κάρτερ και Έλστον Τέρνερ (από μία).

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ