27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΠΑΟΚ και Μοντάνα στον τελικό στη Λευκάδα

Ο ΠΑΟΚ και η Μοντάνα θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει στη Λευκάδα η Νίκη, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας.

Στον πρώτο, χρονικά, αγώνα μεταξύ της Νίκης Λευκάδας και της δευτεραθλήτριας Βουλγαρίας, οι νησιώτισσες αν και βρέθηκαν πίσω με διαφορά 16π. στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου με αντεπίθεση διαρκείας και κυρίως χάρη στην άμυνα ζώνης έκαναν την ανατροπή στο 39’. Ωστόσο, πέντε δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη η Μπατ ευστόχησε σε δίποντο και χάρισε τη νίκη στην ομάδα της. Στο δεύτερο ημιτελικό ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος συμβάδιζαν σε ολόκληρο το ματς, με τις Θεσσαλονικιές να παίρνουν μικρή διαφορά οκτώ πόντων στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου. Οι «κυανέρυθρες» έκαναν την αντεπίθεσή τους, όμως δεν έφθασε για την ανατροπή.

Νίκη Λευκάδας-Μοντάνα 54-55
Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Τσινέκε 17, Τελίδου, 11, Ουίτιντ 10, Τσαμπούρη, Λούνα Κάστρο, Όστρια 12, Τσέρου 2, Κοντογεώργου 2, Αρώνη, Μπάρκα Μ.
Μοντάνα (Μιχαΐλοφ): Πέτεβα 9, Ντιμίτροβα 13, Σιμεόνοβα, Φιλίποβα, Μακερίεβα 3, Σαρενκάποβα 5, Στοΐτσεβα 3, Μπατ 18, Γελιάζκοβα 2,Ιβάνοβα 2.

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 57-55
ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Κωτούλα 5, Λύμουρα, Μαγαλιού, Στεργίου, Μάλαρντ 7, Κουλουμπή 2, Κριμίλη 7, Ταρπάγκου 4, Τράντα, Λιούις 17, Καρακούλα, Αλμπάνεζ 15.
Πανιώνιος (Τσίκληρας): Τσίκα, Σπαθάρου 10, Τσιάδη 2, Σεμανιάκου, Θεοδωρομανωλάκη 8, Στεφανίδου 7, Παπαδόπουλου, Γρηγορίου, Μπόνη 10, Τζόνσον 8, Χίλι 10.

Κατόπιν απαίτησης του «Δικεφάλου» και συμφωνίας όλων των ομάδων, την Κυριακή (24/09) θα γίνει στις 11.00 πρώτα ο τελικός και στις 13.15 ο «μικρός» τελικός, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί κατά την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη η αποστολή. Εκ μέρους της διοργανώτριας Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας το παρών έδωσε το Σάββατο (23/09) στους αγώνες ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Χαλικιάς. Θυμίζουμε, επίσης, πως στο περιθώριο των αγώνων συγκεντρώνονται σχολικά είδη για το Φιλανθρωπικό Σύλλογο Φάρο Λευκάδας, αντί εισιτηρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ