21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ και Μαργαρίτης θα προχωρήσουν, οι εντυπώσεις όμως θα μείνουν

Η αποχώρηση του Βαγγέλη Μαργαρίτη από τον ΠΑΟΚ, χωρίς να είναι η αποχώρηση του Βαγγέλη Μαργαρίτη από την ενεργό δράση προκάλεσε αίσθηση στον κόσμο του μπάσκετ. Κυρίως όμως, προκάλεσε αίσθηση στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ουδείς παραγνωρίζει την προσπάθεια συμμαζέματος που γίνεται στην ΚΑΕ εδώ και μήνες, αλλά και το αποτέλεσμα που υπάρχει και αντανακλά και σε αγωνιστικό επίπεδο.  Οπως φαίνεται όμως, ακόμα και στις εποχές μας και σε τέτοιες καταστάσεις, υπάρχουν κάποια σημεία αναφοράς που δεν περνούν απαρατήρητα.

Το ότι ο Μαργαρίτης δεδομένα είχε αρνηθεί τα προηγούμενα χρόνια γενναιόδωρες προτάσεις ομάδων, για να μείνει στον ΠΑΟΚ τον οποίο ένιωθε σπίτι του με λιγότερα χρήματα ήταν γνωστό και αποδεδειγμένο. Εξ ου και ότι πολλοί θεώρησαν ότι έναν παίκτη που με το σπαθί του είχε γίνει σημαία, τον κρατάς προς το τέλος της καριέρας του, τιμώντας τον και ετοιμάζοντάς του το επόμενο πόστο του.

Το ρεπορτάζ λέει ότι και ο τρόπος που οδηγήθηκε ο Μαργαρίτης στην έξοδο δεν ήταν κομψός, πάντα συνυπολογίζοντας ότι δεν επρόκειτο για έναν παίκτη με τυπική παρουσία σε μια επαγγελματική ομάδα, αλλά για πολλά περισσότερα. Ας το πούμε ότι ήταν ψυχρός και απόμακρος, αν όχι υποτιμητικός με όσα ειπώθηκαν.

Ο ΠΑΟΚ εννοείται ότι θα συνεχίσει το δρόμο του, έχοντας μπει σε καλή τροχιά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Ο Μαργαρίτης θα συνεχίσει τον δικό του, πιθανότατα εντός παρκέ αφού ήδη έχουν σπεύσει ομάδες να τον προσεγγίσουν, δείχνοντας ενδιαφέρον και σεβασμό. Είναι όμως κάποιες εντυπώσεις που μένουν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ