24.8 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

ΠΑΟΚ και Μάντζαρης ξανά στο ίδιο τραπέζι

Έδειξαν πολύ κοντά, έφτασαν σε διαφωνία όμως η προοπτική συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Βαγγέλη Μάντζαρη τελικά δεν έχει αποκλειστεί. Οι δύο πλευρές παραμένουν σε επικοινωνία και το θέμα είναι ξανά ανοιχτό.

 

Ο Δικέφαλος συνεχίζει να εμφανίζει αδυναμίες που αποτυπώνονται όχι μόνο στα αποτελέσματα του (2-6 σε Ελλάδα και Ευρώπη) αλλά και στην εικόνα του. Μία από τις βασικότερες είναι αυτή στη θέση του πόιντ γκαρντ και γι' αυτό δεν εγκαταλείφθηκε η περίπτωση του διεθνή γκαρντ που άρχισε τη σεζόν στην Πολωνία με τη Σταλ Οστρόβ και τη συνέχισε στο Ισραήλ με τη Χάποελ Εϊλάτ. 

 

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι ο Μάντζαρης μπορεί να προσδώσει στην περιφέρεια της ομάδας στοιχεία που της λείπουν, απελευθερώνοντας τους Γκρίφιν, Λοβ και Τολιόπουλο που είναι παίκτες που έχουν ως προτεραιότητα στο παιχνίδι τους, το σκοράρισμα. Θεωρείται επίσης σημαντικό να ενισχυθεί η ομάδα πριν από μία τετράδα πολύ σημαντικών αγώνων. Ο ΠΑΟΚ μετά το ματς της επόμενης Κυριακής στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, θα παίξει κατά σειρά κόντρα στη Λάρισα εντός, τον Απόλλωνα εκτός, τον Άρη εντός και τον Ιωνικό εκτός έδρας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ