20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ και Καρσίγιακα στο… μικροσκόπιο (pics)

Τι έχουν κάνει ο ΠΑΟΚ και η Καρσίγιακα μέχρι στιγμής στο Basketball Champions League παρουσιάζει η FIBA, εν όψει του επαναληπτικού στη Σμύρνη.

Οι Θεσσαλονικείς δοκιμάζονται την Τετάρτη (14/03, 19.00) στο «Mustafa Kemal Ataturk Karsiyaka Spor Salonu», έχοντας κερδίσει στον πρώτο αγώνα που έλαβε χώρα στην Πυλαία με 74-68. Αυτό το +6 θα πρέπει να υπερασπιστούν στη γείτονα χώρα οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, με τη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να παρουσιάζει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διάφορες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που αφορούν τόσο στο πρώτο ματς όσο και στην εν γένει πορεία των δύο αντιπάλων έως τώρα στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Αναλυτικά...
Καρσίγιακα κέρδισε τα δώδεκα από τα τελευταία δεκατέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της στο BCL. Μάλιστα, στα τελευταία πέντε ματς της η επικράτησή της ήρθε με διαφορά τουλάχιστον εφτά πόντων.
ΠΑΟΚ έχασε μόλις ένα από τα τελευταία εφτά παιχνίδια του στη διοργάνωση, ενώ εκτός έδρας έχει δύο νίκες στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις του.


Καρσίγιακα στον πρώτο αγώνα στην Πυλαία είχε μόλις έντεκα προσπάθειες για τρεις πόντους (2/11 τρίποντα), τις λιγότερες από κάθε άλλη ομάδα φέτος. Επίσης, μοίρασε δέκα ασίστ, που είναι οι λιγότερες μέχρι στιγμής στη φάση των «16». Από την άλλη, είχε 30 εύστοχες βολές (30/37), τις περισσότερες στη φάση των «16», ενώ έχει συνολικά το καλύτερο ποσοστό ευστοχίας μέχρι στιγμής στις ελεύθερες βολές στο Basketball Champions League (79.2%).


-Στο «PAOK Sports Arena» οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου έκαναν συνολικά τριάντα φάουλ, τα περισσότερα που έγιναν στους «16». Γενικότερα, πάντως, οι Θεσσαλονικείς έχουν το υψηλότερο ποσοστό φάουλ έως τώρα στο BCL, με μ.ό. 24,3 ανά ματς.


Ντι Τζέι Κένεντι έχει τουλάχιστον δέκα πόντους και τουλάχιστον πέντε ριμπάουντ και στα δεκατρία παιχνίδια που έχει δώσει φέτος με την Καρσίγιακα στο BCL. Σκοράρει κατά μέσο όρο 19.7π., αποτελώντας το «πρώτο βιολί» της φετινής διοργάνωσης.


Φιλ Γκος είναι ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ με διψήφιο μέσο όρο πόντων φέτος (11).

Και μην ξεχνάτε πως το basketa.gr στο πλαίσιο της συνεργασίας του  με το BCL μπορεί να σας στείλει στο Final Four της διοργάνωσης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ