16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ, η επιστροφή (pics)

Επιστροφή στο παρκέ για τον ΠΑΟΚ, μετά τα τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκαν και βγήκαν αρνητικά για παίκτριες, τεχνικό επιτελείο, αλλά και παράγοντες και εργαζομένους του τμήματος.

Σύμφωνα με το νέο πρωτόκολλο για την επιστροφή των ομάδων της Α1 Γυναικών στις προπονήσεις, ο Βασίλης Μασλαρινός και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου των «ασπρόμαυρων», οι παίκτριες, όπως επίσης και οι παράγοντες και οι εργαζόμενοι του Α.Σ. πέρασαν από τα απαραίτητα τεστ για τον ιό COVID-19. Όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά κι έτσι οι Θεσσαλονικιές επέστρεψαν στο «PAOK Sports Arena» και ξεκίνησαν προπονήσεις.

Οι τρεις απούσες, Ρεμπέκα Ακλ, Νουκίγια Μάγιο και Βαλεντίνα Τσαβόνι, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Παρασκευή (08/01), με σκοπό να ενσωματωθούν με τις συμπαίκτριές τους στην προετοιμασία μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ και για τη διασφάλιση της υγείας όλων, τα τεστ κορονοϊού θα είναι πλέον εβδομαδιαία.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα αυτών των πρώτων προπονήσεων, έχει ως στόχο την όσο το δυνατόν πιο ομαλή προσαρμογή των παικτριών του ΠΑΟΚ στη δράση, στην οποία επέστρεψαν ύστερα από περίπου δύο μήνες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ