23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Ενθουσιασμένος εν όψει Ολυμπιακού (vid+pics)

Τον πρώτο αγώνα του ύστερα από πολύμηνη απραξία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού θα δώσει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, στην πρωτεύουσα.

Η Α1 Γυναικών άρχισε ξανά με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε ρεπό, αφού ο Σπόρτιγκ που ήταν να αντιμετωπίσει αποχώρησε από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έτσι, οι Θεσσαλονικιές θα παίξουν για πρώτη φορά μετά τη διακοπή στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τις «ερυθρόλευκες», στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ (27/03, 15.00).

 

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται στο κλειστό της Πυλαίας, με το ρυθμό να ανεβαίνει σταδιακά, ώστε οι παίκτριες να εμφανιστούν απόλυτα έτοιμες στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους ύστερα από περίπου 4,5 μήνες αγωνιστικής απραξίας.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με τα καθιερωμένα τεστ κορονοϊού, τα οποία ήταν άπαντα αρνητικά. Κατά συνέπεια, ο κόουτς Βασίλης Μασλαρινός μπορεί να υπολογίζει σε όλα τα μέλη των «ασπρόμαυρων», πλην της Ρένιας Καρλάφτη, η οποία επανέρχεται σταδιακά σε αγωνιστική ετοιμότητα μετά τον τραυματισμό της στο γόνατο.

  

Το πρόγραμμα των προπονήσεων στο «PAOK Sports Arena» περιέχει δουλειά τόσο στο γήπεδο όσο και στο γυμναστήριο, με την τακτική προσαρμοσμένη στις ανάγκες του Ολυμπιακού. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (26/03), οπότε και η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα.

Ακλ: «Δυνατή πρόκληση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Η Ρεμπέκα Ακλ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για το δύσκολο παιχνίδι με τις Πειραιώτισσες, στο φαληρικό στάδιο, και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένες που ξεκινάμε ξανά. Προπονηθήκαμε σκληρά, είμαστε πλήρεις. Είμαστε έτοιμες να παίξουμε, θα είναι μια δυνατή πρόκληση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έχουμε κίνητρο, περιμένουμε να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, με τις πιθανότητες να είναι 50-50. Μπορεί η έδρα να τους δίνει ένα πλεονέκτημα, αλλά πέραν τούτου όλα είναι ανοιχτά».

Δείτε, αναλυτικά, όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=CRmrzzbAkGM

-Φωτ. από το φακό της Ρέας Πρασσά και του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ