25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ για Μάρκους Θόρντον

Ένα κομμάτι απέμεινε για να συμπληρωθεί το παζλ του φετινού ΠΑΟΚ και αναμένεται σύντομα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου να επιλέξει τον παίκτη που θα καλύψει με τον Θοδωρή Ζάρρα τη θέση «2». Αυτός μπορεί να είναι ο Μάρκους Θόρντον.

 

Ο 24χρονος Αμερικανός σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Metrosport» είναι μία από τις 2-3 περιπτώσεις στις οποίες κατέληξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ όμως έχει κάποιες δυσκολίες. Ο Θόρντον αγωνίζεται στο NBL της Κίνας και θα παίξει με την Γκουανγκξί στα πλέι οφ οπότε δεσμεύεται, τουλάχιστον για μία ακόμη εβδομάδα.

 

Η άλλη δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα συνεχίσει στην Κίνα, αν θα επιστρέψει στις ΗΠΑ ή αν θα κάνει μία ακόμη προσπάθεια στην Ευρώπη δεδομένου ότι στην περασμένη σεζόν έπαιξε στο Πέζαρο.

 

Ο Θόρντον έγινε ντραφτ το 2015 στο Νο45 από τους Σέλτικς αλλά δεν κατάφερε να παίξει στο ΝΒΑ. Βρέθηκε στην Αυστραλία (Σίδνεϊ Κινγκς) στην πρώτη επαγγελματική σεζόν του, το 2015-16, ενώ σε αυτήν που πέρασε με την Πέζαρο στη Lega Βasket είχε 13,5 πόντους με 34,2% στα τρίποντα, 2,1 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 0,6 κλεψίματα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ