24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚτσήδικη συνάντηση στην Αθήνα

Η προετοιμασία της εθνικής ομάδας νέων ανδρών δεν επιτρέπει στον Ηλία Παπαθεοδώρου να εγκατασταθεί ακόμη μόνιμα στη Θεσσαλονίκη οπότε ασχολείται με τη δημιουργία του ΠΑΟΚ της νέας περιόδου παράλληλα με τις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

 

Ο σχεδιασμός όμως και πολύ περισσότερο η υλοποίηση του για τον Δικέφαλο του Βορρά δεν μπορεί να περιμένει. Έτσι σήμερα βρέθηκαν στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλεβιτς και ο τιμ μάνατζερ Τέλης Ζουρνατζίδης προκειμένου να έχουν μια δια ζώσης κουβέντα με τον προπονητή της ομάδας. Οι τρεις τους συζήτησαν για όλα τα μεταγραφικά ζητήματα και επιβεβαιώθηκαν πως αν και δεν ξεχνούν το θέμα του Δημήτρη Κατσίβελη, ενεργοποιούν το εναλλακτικό πλάνο με Αμερικανό πόιντ γκαρντ.

 

Αυτό που επισημαίνουν ωστόσο είναι πως ανεξάρτητα με την έκβαση στο θέμα του διεθνή άσου, η διάθεση για ενίσχυση του ελληνικού κορμού εξακολουθεί να υφίσταται. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η περίπτωση του Θοδωρή Ζάρα για τον οποίο υπάρχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ