22.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Παντού… με τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός! (pics)

Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν η Κυριακή (2/9) στην Πορταριά για τον Παναθηναϊκό, με τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ να προπονούνται, έχοντας στο πλευρό τους ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο, που δημιούργησε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδωσε για ακόμη μία φορά το «σύνθημα» και αυτή την φορά... στην Πορταριά Πηλίου. Οι «πράσινοι» πραγματοποιούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους στην εν λόγω περιοχή και οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία, μέσω ανοικτής προπόνησης, να δουν σήμερα (2/9) τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ... εν δράσει, επισκεπτόμενοι το Κλειστό Πορταριάς-Μακρυνίτσας.

Η ανταπόκριση του κοινού του «τριφυλλιού» ήταν εντυπωσιακή και, στο μέρος όπου παρακολούθησαν την προπόνηση, η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή από 700 περίπου φίλους της ομάδας. Ο Καταλανός τεχνικός, από τη δική του πλευρά, δε συνάντησε κάποιο απρόοπτο και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει απρόσκοπτα την προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική περίοδο, με την προστασία των «σκήπτρων» στην Ελλάδα και την επιστροφή στο Final Four της Ευρωλίγκα να είναι αυτό που άπαντες έχουν στο μυαλό.

Δείτε σχετική φωτογραφίες:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ