18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παντού Έλληνες για τον Γιάννη (vids)

Ελληνικές σημαίες υψώθηκαν και στο «Toyota Center», για χάρη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στον αγώνα των Χιούστον Ρόκετς με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν είναι η πρώτη φορά που αγωνίστηκε έχοντας στο πλευρό του Έλληνες ομογενείς, αυτή τη φορά όμως δεν μπόρεσε να τους κάνει να χαμογελάσουν, καθώς τα «ελάφια» γνώρισαν την ήττα παρά τους 28 πόντους του. «Δεν βάλαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Πιστεύω πως κάνουμε καλή δουλειά και παίζουμε δυνατά. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι σαν ομάδα. Πάμε τώρα να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι μας», δήλωσε ο «Greek Freak» για την τρίτη διαδοχική ήττα τους, πριν μιλήσει για την κοινή καταγωγή του με το Χακίμ Ολάζουον.

Ο θρύλος του ΝΒΑ επίσης ήταν στο «Toyota Center», με το Γιάννη Αντετοκούνμπο να σχολιάζει ύστερα από σχετική ερώτηση που του έγινε: «Υπήρξε ένας σπουδαίος παίκτης. Έχουμε κοινή καταγωγή από τη Νιγηρία. Είχα την τύχη να μιλήσω κάποιες φορές μαζί του στο παρελθόν. Όσα έχει κάνει στο ποστ είναι φοβερά και μακάρι να φθάσω κι εγώ στο επίπεδό του με πολλή δουλειά».

Αναφέρθηκε και στη νέα απουσία του Τόνι Σνελ, συμπληρώνοντας: «Χρειαζόμαστε τον Τόνι πίσω το ταχύτερο δυνατό. Πάνω από όλα πρέπει να είναι υγιής. Όταν γυρίσει θα μας δώσει αυτά που μας δίνει όλη τη χρονιά με τα τρίποντά του και τους χώρους που δημιουργεί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ