27.6 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Παντελάκης: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

Ο Ολυμπιακός δεν ολοκλήρωσε όπως θα ήθελε τη φετινή παρουσία του στην Ευρωλίγκα Γυναικών, καθώς γνώρισε βαριά ήττα από την Αβενίδα στο «Pabellοn Municipal Wurzburg».

Οι «ερυθρόλευκες» έμειναν μακριά από τον καλό εαυτό τους στη Σαλαμάνκα κι έτσι δεν απέφυγαν την ήττα από το ισπανικό συγκρότημα, στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης. Ο Γιώργος Παντελάκης, μιλώντας μετά το ματς, παραδέχθηκε:  «Όταν ήρθαμε εδώ γνωρίζαμε ότι η Αβενίδα έχει έναν νέο προπονητή και ξέραμε ότι η ομάδα άλλαξε τον τρόπο που αγωνίζεται. Πλέον, είναι ακόμα πιο επιθετική στην άμυνα και πιέζει για σαράντα λεπτά. Εμείς, από τη μεριά μας, ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτές τις συνθήκες αλλά μέσα στο παιχνίδι θεωρώ ότι σε κάποια σημεία χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια και δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε να έχουμε στο τελευταίο μας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Η Αβενίδα είναι μια εκπληκτική ομάδα και εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχειά της στο Eurocup».

Η Αγγελική Νικολοπούλου, από την πλευρά των παικτριών, δήλωσε: «Δεν παίξαμε καλά στο τελευταίο μας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Γενικότερα, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα σε όλα τα παιχνίδια μας στη διοργάνωση. Το μοναδικό που μπορούμε να κρατήσουμε είναι ότι είμαστε μια καινούρια ομάδα και είμαστε ως ένα σημείο ικανοποιημένοι για την πορεία μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ