20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παντελάκης: «Το σημαντικότερο από όλα»

Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για την Ορμάν Γκεντσλίκ, την οποία θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (23/01, 17.00) στο ΣΕΦ για τους «16» του Eurocup Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» θα δώσουν στο φαληρικό στάδιο το πρώτο παιχνίδι τους κόντρα στο τουρκικό συγκρότημα και ο στόχος τους είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εν όψει του επαναληπτικού στην Άγκυρα (29/01, 15.00). Δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα ο Γιώργος Παντελάκης, με τις Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

«Έχουμε παίξει αρκετά σημαντικά παιχνίδια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και για εμάς το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό από όλα, μέχρι και το επόμενο. Η Ορμάν Γκεντσλίκ είναι εντελώς διαφορετική ομάδα σε θέμα φιλοσοφίας σε σχέση με εμάς. Πρόκειται για ένα σύνολο που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην επίθεση, ενώ εμείς έχουμε ως βασικό άξονά μας την άμυνα», ανέφερε αρχικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη ο προπονητής του Ολυμπιακού, για να συμπληρώσει: «Αυτό που θέλουμε να κάνουμε από τη μεριά μας είναι να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό και να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι στο ΣΕΦ. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να περιορίσουμε το λόου ποστ παιχνίδι της Ορμάν Γκεντσλίκ. Εάν κάνουμε αυτά τα δύο πράγματα θεωρώ ότι η ομάδα έχει την ικανότητα να πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, εν όψει και του επαναληπτικού αγώνα στην Τουρκία».

Η Εβίνα Σταμάτη, από την πλευρά των παικτριών, δήλωσε: «Πρόκειται για έναν "τελικό" για εμάς. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, γιατί πρόκειται για μια αναμέτρηση με μια ομάδα αρκετά δύσκολη. Η Ορμάν Γκεντσλίκ είναι άκρως επιθετική κι εμείς πρέπει μέσα από την άμυνά μας να της σταματήσουμε το ρυθμό και να πάρουμε ένα χρήσιμο αποτέλεσμα για το δεύτερο αγώνα στην Τουρκία. Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη και να βρεθούμε στην επόμενη φάση του Eurocup».

Θυμίζουμε πως τα εισιτήρια του ματς θα διατίθενται από τη θύρα 7 του φαληρικού σταδίου πριν από το τζάμπολ. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα πέντε ευρώ, ενώ ισχύουν κανονικά η κάρτα μέλους και η κάρτα junior, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο. Οι έχοντες προσκλήσεις για την αναμέτρηση θα εισέλθουν από την πύλη των δημοσιογράφων, όπως και οι εκπρόσωποι του Τύπου, και όχι από την είσοδο VIP όπως γινόταν στα προηγούμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Eurocup Γυναικών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ