19.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Παντελάκης: «Το κέρδος ήταν πολύ μεγαλύτερο»

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, κερδίζοντας τον ΟΑΧ στο ΣΕΦ, με το Γιώργο Παντελάκη να μένει γενικά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτριών του.

Οι «ερυθρόλευκες» πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στη φετινή Α1 Γυναικών, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, με πρωταγωνίστρια την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου η οποία δήλωσε: «Η ομάδα μας προερχόταν από μια κακή ήττα και έπρεπε να αντιδράσουμε και να δείξουμε χαρακτήρα. Σίγουρα κάναμε αρκετά λάθη κι επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πλησιάσει στο σκορ. Κρατάμε τη νίκη, θα δούμε τα λάθη μας στο βίντεο και θα τα διορθώσουμε».

Εν συνεχεία, στάθηκε στην πανδημία του κορονοϊού, προσθέτοντας: «Εύχομαι μέσα στη δύσκολη περίοδο που ζούμε τα γήπεδα να μείνουν ανοιχτά και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε». Δείτε, εδώ, τι είπαν σχετικά άλλες τρεις συμπαίκτριές της.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης επεσήμανε από την πλευρά του: «Παρουσιάσαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα, ήταν μια δική μου απόφαση να ανοίξουμε το ροτέισον της ομάδας, με αποτέλεσμα η διαφορά να μειωθεί στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά το κέρδος ήταν πολύ μεγαλύτερο, γιατί προσπαθούμε να "χτίσουμε" μια καινούρια ομάδα, έχουμε νέες αθλήτριες που πρέπει να πάρουν χρόνο για να μας βοηθήσουν στη συνέχεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ