20.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Παντελάκης: «Να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας»

Πανέτοιμος για την τελική σειρά της Α1 Γυναικών είναι ο Ολυμπιακός, με το πρώτο παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ να διεξάγεται την Τρίτη (07/05, 17.00) στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας».

Ο νικητής θα κριθεί στις τέσσερις νίκες, με τις «ερυθρόλευκες» να έχουν προβάδισμα με 2-0 από την κανονική περίοδο. Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με το Γιώργο Παντελάκη να συμπεριλαμβάνει στις αποστολή τις Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

«Φθάσαμε στην περίοδο που περιμέναμε τόσο καιρό. Από την αρχή της σεζόν έχουμε ξεκαθαρίσει ότι πρώτος στόχος μας είναι το τέταρτο αήττητο νταμπλ. Οι προπονήσεις δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό και προετοιμαζόμαστε καθημερινά για αυτά τα παιχνίδια. Είμαι σίγουρος για τις αθλήτριές μου και είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας θα έχει τη δυνατότητα να παίξει το πρώτο και το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι έχουμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας τον τίτλο. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας, να χαρούν μαζί μας, να φωνάξουν για εμάς και την Τετάρτη (08/05, 18.00) παρέα να ζήσουμε και πάλι όμορφες στιγμές, μαζί με την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας», ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί πως ο δεύτερος τελικός των φετινών πλέι οφ της Α1 Γυναικών άλλαξε ώρα έναρξης, καθώς όπως ενημερώνει με σχετική ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης: «Για τηλεοπτικούς λόγους και μετά από συμφωνία των δυο σωματείων, ο αγώνας Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΑΣ ΠΑΟΚ, για την 2η αγωνιστική της Γ’ Φάσης των Play off (θέσεις 1-2) του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών της 08/05/2019, αντί ώρας 17.00 θα διεξαχθεί στις 18.00, στο ΔΑΚ Γλυφάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ