21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Παντελάκης: «Ιδανικός τρόπος για να κλείσει το 2018»

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών, νικώντας τον Πρωτέα Βούλας για την προημιτελική φάση του θεσμού. Σε δηλώσεις που έκανε μετά την αναμέτρηση ο Γιώργος Παντελάκης αναφέρθηκε στη νίκη αυτή ως τον πιο "ιδανικό τρόπο" για να κλείσει η χρονιά, ενώ από τη μεριά της, η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου ευχήθηκε καλές γιορτές και τίτλους για τον Ολυμπιακό.
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων":
 
«Κλείσαμε με ιδανικό τρόπο το 2018. Περάσαμε στην επόμενη φάση και τώρα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε για μερικές ημέρες. Τα πήγαμε καλά απέναντι στον Πρωτέα και με τον καινούριο χρόνο πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι.  Θα ήθελα από την μεριά μου να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος».
 
Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι: «Ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι για το 2018 και θέλαμε να κλείσουμε με μια καλή εμφάνιση. Πήραμε τη νίκη απέναντι στον Πρωτέα και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του θεσμού. Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα για όλο τον κόσμο και με το νέο έτος ακόμα περισσότερες επιτυχίες και τίτλους για τον Ολυμπιακό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ