23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Παντελάκης: “Θέλουμε το αήττητο”

Έτοιμος για ένα ακόμη παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα με στόχο να αυξήσει το δικό του σερί θετικών αποτελεσμάτων είναι ο Ολυμπιακός. Υποδέχεται στα βοηθητικά του ΣΕΦ τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου στο Σάββατο (14/12, 15.00) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου είναι αμφίβολη για την αναμέτρηση, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ η Μαρία Αυτζή ξεπέρασε τον τραυματισμό της και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Παντελάκη. Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Μαρία Αυτζή και Βασιλική Λούκα.
Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" δήλωσε: «Σίγουρα πρόκειται για ένα ματς ελληνικού πρωταθλήματος, που εμείς το βλέπουμε από τη δική μας οπτική γωνία. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, αφού θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε αήττητοι σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε το ρεκόρ με τις συνεχόμενες νίκες στην Α1 (o Ολυμπιακός έχει 105), όμως σίγουρα θα μας κάνει χαρούμενους εφόσον επιτευχθεί αυτό. Βλέπουμε το ματς με την Δάφνη ως έναν τρόπο να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας και ενόψει του αγώνα που θα δώσουμε την άλλη εβδομάδα στην Ουγγαρία για το Eurocup». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ