24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Παντελάκης: «Διαφορετικό παιχνίδι»

Στο Βέλγιο δοκιμάζεται την Πέμπτη (07/11, 21.30) ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Eurocup Γυναικών, καθώς τίθεται αντιμέτωπος με τη Ναμίρ.

Οι «ερυθρόλευκες» αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα που θα τις κρατήσει μία νίκη πίσω από τη Βαλένθια, με την οποία αγωνίζονται στην έδρα τους την επόμενη αγωνιστική. Η αποστολή, που αναχώρησε χωρίς την τραυματία Βασιλική Λούκα, αφίχθη στις Βρυξέλλες και κατέλυσε κατευθείαν σε ξενοδοχείο. Εξάλλου, το απόγευμα της Τετάρτης (06/11) υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στο «Hall Octave Henry».

Ο Γιώργος Παντελάκης θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στη Ναμίρ τις εξής δώδεκα παίκτριες: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.

«Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο. Αυτό είναι σίγουρο και το γνωρίζουμε όλοι καλά. Έχουμε εστιάσει, λοιπόν, σε αυτό το ματς. Πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά στο ξεκίνημα και να μην αφήσουμε κανένα περιθώρια στη Ναμίρ να πιστέψει ότι μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να σταματήσουμε τη δημιουργία της Βάντερβολ και ουσιαστικά να περιορίσουμε το λόου ποστ παιχνίδι της αντιπάλου μας. Φυσικά, θέλουμε ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα για τη συνέχεια μας. Θεωρώ ότι έχουμε την ικανότητα για να το καταφέρουμε αυτό και προερχόμαστε από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Θέλουμε μια εκτός έδρας νίκη κι αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας τότε θα γίνει αυτό πραγματικότητα», ανέφερε σχετικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Η Εβίνα Σταμάτη, από την πλευρά των παικτριών, υποστήριξε: «Πρέπει να ξεχάσουμε εντελώς το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Έχουν περάσει ήδη τρεις αγωνιστικές και αρκετός καιρός από τότε. Οι ομάδες έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, έχουν δέσει και θεωρώ ότι η Ναμίρ θα εμφανιστεί εντελώς διαφορετική αυτήν τη φορά. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στην Ελλάδα με τη νίκη». Θυμίζουμε πως ο αγώνας στο φαληρικό στάδιο έληξε με άνετη νίκη των γηπεδούχων, με 70-41.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ