26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Παντελάκης: “Δεν ψάχνω για δικαιολογίες”

O Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε ούτε αυτή τη φορά. Μετά την ήττα από την ΤΤΤ Ρίγα βρίσκεται στο 0-5 στην Ευρωλίγκα Γυναικών, έχοντας έτσι κι αλλιώς μια δύσκολη αποστολή συνολικά στην διοργάνωση. Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων", Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη λετονική ομάδα:

"Δυστυχώς σε αυτό το παιχνίδι δεν φανήκαμε κατάλληλα προετοιμασμένοι πνευματικά. Η TTT Ρίγα μπήκε συγκεντρωμένη στην άμυνα και έπαιξε στο όριο του φάουλ, εμείς δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε σε αυτό τον ρυθμό του παιχνιδιού. Κάναμε πάρα πολλά λάθη, ήμασταν τρομερά άστοχοι στην έδρα μας και είχαμε αυτό το κακό αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τα λάθη μας, να συνεχίσουμε μπροστά για να μπορέσει η ομάδα μας σε αυτό το επίπεδο να παίζει πάνω από τα όριά της. Στο σημερινό παιχνίδι, παρότι στο παρελθόν τα είχαμε καταφέρει πολλές φορές, στο ματς με τη TTT Ρίγα δεν το κάναμε και για αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Αναφορικά με το τι έφταιξε και δεν μπόρεσε να είναι μέχρι τέλους στο παιχνίδι η ομάδα του, τόνισε: «Δεν έχω ψάξει ποτέ στη ζωή μου για δικαιολογίες. Ο βασικός λόγος είναι η επαφή, δεν ήμασταν τόσο σκληροί όσο ο αντίπαλός μας. Από τη δική μας ομάδα δεν μπορεί να λείπει καμία αθλήτρια. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν μπορεί να έχει κανέναν παίκτη η ομάδα εκτός αποστολής.  Σήμερα δεν είχαμε μαζί μας την Άννα Σπυριδοπούλου, η οποία κατά την προσωπική μου γνώμη είναι μία από τις καλύτερες επιθετικά  παίκτριες στην ομάδα μας. Αυτό μας στοίχησε και σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και σε αυτό με την Χατάι, γιατί και εκεί δεν αγωνίστηκε πολύ. Αλλά ο βασικός λόγος της ήττας ήταν ότι δεν παρουσιαστήκαμε δυνατοί σε αυτό το παιχνίδι».

Τέλος αναφορικά με την κατάσταση της Άννας Σπυριδοπούλου δήλωσε: «Είναι καλή η κατάστασή της. Ηταν ένα μεγάλο ρίσκο η συμμετοχή της σήμερα. Το κουβέντιασα  με το ιατρικό τιμ της ομάδας και δεν ήταν σωστό να πάρω αυτό το ρίσκο. Θεωρώ ότι από το επόμενο παιχνίδι θα μπορέσει να μας βοηθήσει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ