17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παντελάκης: «Δεν μας ανησυχεί το τρίποντο»

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ άστοχος από την περιφέρεια στον εντός έδρας αγώνα του με την Ελευθερία Μοσχάτου, ο Γιώργος Παντελάκης όμως εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

Οι «ερυθρόλευκες» έκαναν το «εφτά στα εφτά» στην Α1 Γυναικών κι επικεντρώνουν πλέον στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με την Τσεγκλέντ στο «Gal Jozsef Sportcsarnok» (05/12, 21.30), μέσω της οποίας θα κριθεί η πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Γυναικών. «Ήταν ακόμα ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Ελευθερία Μοσχάτου, που διαθέτει το δεύτερο καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία. Ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί στο ματς και τακτικά η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλά. Έπρεπε να κάνουμε ένα ροτέισον για να ξεκουραστούν και οι παίκτριες που είχαν πολύ χρόνο στα προηγούμενα παιχνίδια», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Κληθείς να σχολιάσει τα μόλις 2/21 τρίποντα που είχαν, κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου, εξήγησε: «Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, απλά ήμασταν μακριά από τα συνηθισμένα μας στάνταρ στο τρίποντο. Δεν είναι κάτι που μας ανησυχεί αυτό, το διαχειριζόμαστε. Οι παίκτριές μας συνεχίζουν να είναι οι καλύτερες σουτέρ στην Ελλάδα κι εμείς από αυτήν τη στιγμή επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι στην Ουγγαρία, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Η Άννα Γιουρτσένκοβα, από την πλευρά των παικτριών του Ολυμπιακού, επεσήμανε: «Παίξαμε απέναντι σε μια σκληρή ομάδα κι είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Ήμασταν καλύτερες και πήραμε χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα τη νίκη. Τώρα, κοιτάμε το ματς για το Eurocup Γυναικών, το οποίο το έχουμε ανάγκη για να μπορέσουμε να έχουμε τον ιδανικό αντίπαλο στην επόμενη φάση του θεσμού».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ